2021-11-26 07:35:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne engedd, hogy bárki felbosszantson téged pénteken

Napi horoszkóp november 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a péntek az elmúlt napokhoz hasonlóan kezdődik, majd valamilyen hír, információ kizökkent a fásultságból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztatja a hozzáállásodat bizonyos dolgokhoz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szívügyekben remélhetsz változást a horoszkóp szerint. A hivatásodat, a karriert érintő ügyekben is kereshetsz támogatást, talán éppen ott, ahol a szerelem felbukkanhat. Ne legyenek kételyeid ezzel kapcsolatban. Fontos a hit, te is pontosan tudod.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Pénteken valami különösen erősen foglalkoztat. Talán valamilyen lehetőség felkeltette a fantáziádat, és egész nap ezen agyalsz. Fontos, hogy semmit se siess el, most még korai lenne a döntés, de az ötletről érdemes számodra megbízható emberekkel beszélgetni. Lehet benne valami.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hajlasz rá, hogy mogorvaságba burkolózva töltsd az egész pénteki napot. Pedig ha jól belegondolsz, nincs okod haragra. Ha körülnézel, tulajdonképpen nagyon is elégedett lehetsz a jelenlegi helyzettel. Kedvesed lehet, hogy nem egy angyal, de tündérien viselkedik veled...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne lepődj meg, ha pénteken elöntenek az érzelmek. És persze az is fontos, hogy ne ijedj meg tőlük. Inkább figyel picit befelé is, mert az érzések most jó felé visznek téged. Tanulnod, változnod kell, és ez pusztán tudatosan nem megy. Ennél mélyebb hatásokra lesz szükséged. Add át magad az érzelmeknek!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Pénteken kicsit vissza kéne fogni magad! Jusson eszedbe, hogy nem oldhatsz meg mindig minden problémát egyedül a családban. Látszólag jót teszel velük, hogy segíteni akarsz, valójában viszont nem engeded kibontakozni őket...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha eddig munka nélkül voltál, akkor a bolygók szerint pénteken sikeresen pályázhatsz meg egy kedvező állást. Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeket. Ehhez azonban nyitott szemmel és füllel kell járnod egésze nap. Ne tétlenkedj tovább!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pénteken már korán talpon leszel: igyekszel mindent előkészíteni a napra, hiszen nagy terveid vannak. Ez nagyon dicséretes, de azért mégsem kellene minden terhet magadra vállalni. Ha másokkal is megosztod a feladatokat, előbb végzel, és nem is fáradsz el annyira.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A péntek a romantikáról szól. Nőként a környezet csinosításával teremthetsz ehhez megfelelő hangulatot, férfiként pedig lépj a tettek mezejére: varázsold el a kedvesedet! Legyen a mai nap más, mint általában a többi. Vesd be a kreativitásodat!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne engedd, hogy bárki felbosszantson téged pénteken. A másiknak talán épp az a célja, hogy kizökkentsen téged, és ezzel hozzon kompromittáló helyzetbe. Láss át a szitán, és fordítsd a provokáló ellen a saját, jól bevált eszközeidet! Persze csak okosan tedd!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A vágyaid vezérelnek egész nap: az ész hiába mond neked bármit, tőled szokatlan módon képtelen leszel józan maradni. Nem baj, néha még te is elveszítheted a fejedet. Számodra ez különösen fontos, mert sokszor túlzottan racionális tudsz lenni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kellene mindent felnagyítani. A sérelmek, ha nagyvonalúan elsiklasz felettük, maguktól elmúlhatnak. Ám, ha nagy tehetséggel felnagyítod őket, beléjük kapaszkodsz, keleszted, növeled magadban, akkor ne lepődj meg, ha megkeserítik az életedet...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: